AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanı aramak

Kahve falında kahve fincanı aramak

Kahve falında kahve fincanı aramak onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, fal sahibinin kendi fikrini savunurken herkesin kalbini kıracak konuşmalar yapacağına, ruhen güzelleşeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı aramak gördüyseniz:

  • İşinizi veya yapmak istediğiniz işleri ilgilendiren gelişmeler istediğiniz hızda akmayabilir.

Kahve falında kahve fincanı aramak çekilen zahmetin çoğalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek herkesin önünde olacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında fincanda kahve görmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine işaret eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, ömrün uzun olmasına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir