AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, kötü halinden eser kalmayacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş kahve fincanı gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi doğru yönetmeniz gerekiyor.

Kahve falında gümüş kahve fincanı görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş fincan görmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına delalet eder.

Kahve falında kirli kahve fincanı görmek yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine yorulur.

Kahve falında kırık kahve fincanı görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine işaret eder.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, kötü günleri geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve ve fincan görmek bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil kahve fincanı görmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir