AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanı almak

Kahve falında kahve fincanı almak

Kahve falında kahve fincanı almak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında kahve fincanı almak gördüyseniz:

  • Bir sürü gereksiz unsur son dakikada ortaya çıkıp dağılmanıza neden olabilir.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kahve fincanı almak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, güzel günlere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek zamanında çok çalışmasının ve karlı yatırımlarının karşılığını şimdi daha az yorularak ve daha az çalışarak alacağına, planlı ve programlı davranacağına delalettir.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek mutluluğunun daim olacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine işarettir.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, ekmeğinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında renkli kahve fincanı görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı satın almak iyi halinin kalmayacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir