AnaSayfa / Genel / Kahve falında kahve fincanında kalp görmek

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek üçüncü gözünün açılacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, imkânların çok daha iyi olacağına, canın sıkılacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, her istediğini elde edeceğine, işinin gücünün hal yoluna gireceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında kahve fincanında kalp gördüyseniz:

  • Kendinizi son derece sakin bile hissetseniz beklenmedik zamanlarda patlama yapabilirsiniz.

Kahve falında kahve fincanında kalp görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kahve fincanı görmek onların başarıları ile övüneceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine inanılır.

Kahve falında kapatılmış kahve fincanı görmek dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz kahve fincanı görmek yorgun ve hasta hissedeceğine, maddi ve manevi zararların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kahve ve fincan görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kahve fincan takımı görmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kahve fincanı takımı görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye almak elindekileri de yitireceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir