AnaSayfa / Genel / Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine inanılır.

Kahve falında türk kahvesi fincanı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren somur adımlar atma ihtimaliniz var.

Kahve falında türk kahvesi fincanı görmek aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında türk kahve fincanı görmek elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında kahve fincanı aramak parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, yapılan ek işler sayesinde kısa sürede borçlardan kurtulacak olan fal sahibinin geleceğini düşünerek yatırımlar yapacağına delalettir.

Kahve falında boş kahve fincanı görmek daha sonra işlerin açılacağına, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında dolu kahve fincanı görmek eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz kahve fincanı görmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinden kahve fincanı almak maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında kahve fincanı hediye etmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir