AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt yutmak

Kahve falında kağıt yutmak

Kahve falında kağıt yutmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, bereketin geleceğine, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt yutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin önerilerine açık olmanız keyifli maceraları beraberinde getirebilir.

Kahve falında kağıt yutmak insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kağıt para yutmak huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında kelebek yutmak kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğme yutmak eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ilac yutmak geçimini daha rahat sağlayacağına, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında böcek yutmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında zehir yutmak moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına delalettir.

Kahve falında su yutmak maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir