AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt para yutmak

Kahve falında kağıt para yutmak

Kahve falında kağıt para yutmak çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok büyük bir aşk yaşanacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kağıt para yutmak gördüyseniz:

  • Eleştiri yapmak yerine, uzlaşmacı uyarılarda bulunmak daha doğru olabilir.

Kahve falında kağıt para yutmak sevdiklerinin hep yanında olacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kağıt yutmak rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işarettir.

Kahve falında bozuk para yutmak rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, iş hayatında değişiklik yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında para yutmak içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında demir para yutmak rahatının yerine geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına yorulur.

Kahve falında metal para yutmak önüne pek çok imkan sunulacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında az kağıt para görmek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına işaret eder.

Kahve falında eskimiş kağıt para görmek aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir