AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıt parçası görmek

Kahve falında kağıt parçası görmek

Kahve falında kağıt parçası görmek gelirin tükeneceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, dertlerin sona ereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kağıt parçası gördüyseniz:

  • Maddi veya ortak kaynak kullanımı gerektiren konularda sıkıntı yaşanabilir.

Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, okuyacağına ve bilgileneceğine, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt parçası görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş parça et görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, malını ve parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah bez parçası görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına alamet eder.

Kahve falında aslan tarafından parçalanmak kişinin kafasının rahat edeceğine, halsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba parçası görmek vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, haksızlıklara uğrayan fal sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir