AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek

Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek

Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük kağıt parçaları gördüyseniz:

  • Normal koşullar alıtında kendini tekrar eden programlarınızda bazı değişiklikler ya da rahatsız edici durumlar olduysa, nedeni, artık size hizmet etmeyen veya sizin için verimli olmayan başlıkları hayatınızdan çıkartmanız olabilir.

Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kağıt parçası görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Kahve falında küçük kağıt görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş parça et görmek mesai saatlerinin de uzun olacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine alamet eder.

Kahve falında kırık cam parçaları görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç parça et görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mermer parçası görmek sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, eğer falı kapatan kişinin bir düşmanı varsa, düşmanını alt edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir