AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ibadete ağırlık verileceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek gördüyseniz:

  • Sırlar özel veya iş hayatınızdaki ilerlemenizi engelleyebilir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında yılan parçaları görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına delalettir.

Kahve falında yılanın parçalandığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı iki parça görmek yaşanan tüm sorunların sona ereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan parçası görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı parçalara ayırmak aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine inanılır.

Kahve falında birinin parçalanarak öldüğünü görmek uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, kişinin muradına ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir