AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba parçası görmek

Kahve falında araba parçası görmek

Kahve falında araba parçası görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında araba parçası gördüyseniz:

  • Gerçekler görünenden çok farlı olabilir, dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arabası parçalanmak tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında araba parçası görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araba parçalanması görmek yeni hobiler edinileceğine, fal sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında araba parçaları görmek aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına alamet eder.

Kahve falında arabasının parçalandığını görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında cam parçaları kusmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, bazı büyük çalışmalar yapacağına işarettir.

Kahve falında kırık ayna parçaları görmek aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında bilgisayar parçaları görmek büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir