AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük odun parçaları görmek

Kahve falında küçük odun parçaları görmek

Kahve falında küçük odun parçaları görmek yaptıkları şeylerden ötürü fal sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine inanılır.

Kahve falında küçük odun parçaları gördüyseniz:

  • Bir borcu kapatabilirsiniz.

Kahve falında küçük odun parçaları görmek sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında odun parçası yemek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında odun parçası görmek hasret kaldıklarına kavuşacağına ve özlem gidereceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında odun parçası toplamak yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında küçük kağıt parçaları görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç parçaları görmek dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helikopterin parçalandığını görmek yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya tabir olunur.

Kahve falında kırık cam parçalarına basmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir