AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak gördüyseniz:

  • İniş çıkışlı ya da istikrarsız hareketleri olan kişiler bazı jestlerinizi takdir etmekte zorlanabilir.

Kahve falında saçta bit ayıklamak her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının saçından bit ayıklamak yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçında bit ayıklamak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, geleceğinin hayır ve güzellik getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saçından bit ayıklamak hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi saçından bit ayıklamak berekete ve zenginliğe ulaşacağına, işlerinin zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında saçtan bit ayıklamak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Kahve falında kafada bit ayıklamak işlerinde verimsiz hale geleceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine işarettir.

Kahve falında bit ayıklamak çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir