AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara bit görmek

Kahve falında kara bit görmek

Kahve falında kara bit görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kara bit gördüyseniz:

  • Girişimci olmanız parasal kazanç anlamına gelebilir.

Kahve falında kara bit görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafada bit temizlemek ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinçte bit görmek büyük başarılara imza atılacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında üzerinde bit görmek yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında saçını bitlenmiş görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşayacağına, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağında bit görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında bitin yavrusu sirke görmek kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına alamet eder.

Kahve falında okul bitirdiğini görmek kendisini ona adayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir