AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit öldürmek

Kahve falında başından bit öldürmek

Kahve falında başından bit öldürmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, adını işiyle duyuracağına, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başından bit öldürmek gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramayabilirsiniz.

Kahve falında başından bit öldürmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başından bit alıp öldürmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının başında bit öldürmek her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baş biti görmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin başında bit görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına işarettir.

Kahve falında başından bit ayıklamak gelirini artırmak için giriştiği işlerden istediğinin de üzerinde müspet sonuçlar alacağına, gönül kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün başında bit görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir