AnaSayfa / Genel / Kahve falında polis kaçmak

Kahve falında polis kaçmak

Kahve falında polis kaçmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına delalet eder.

Kahve falında polis kaçmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yararına, önemli bir işten ya da olası bir karşı cins ilişkisinden vazgeçebilirsiniz.

Kahve falında polis kaçmak borç ödemeye, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında adam öldürüp polisten kaçmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Kahve falında arabayla polisten kaçmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine delalet eder.

Kahve falında sivil polisten kaçmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işarettir.

Kahve falında polis ve jandarmadan kaçmak daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polisten kaçmak sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına delalettir.

Kahve falında polislerden kaçmak mutlu günler göreceğine, yaşamının daha kolay hale geleceğine işarettir.

Kahve falında polisten arabayla kaçmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir