AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste yılan görmek

Kahve falında kafeste yılan görmek

Kahve falında kafeste yılan görmek mali olarak küçüleceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında kafeste yılan gördüyseniz:

  • Aşırı titizlik moral bozucu görüntü verebilir.

Kahve falında yılanı kafese koymak sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste yılan görmek çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafesde yılan görmek büyük kazanç elde edileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil kafes görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına rivayet eder.

Kahve falında kuşu kafeste görmek kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kafesin içine girmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir