AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesin içinde yılan görmek

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde yılan gördüyseniz:

  • Eşinize olan sevginizi göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, hayallerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında kafes içinde insan görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek fakirliğinin biteceğine, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalettir.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafes içinde bebek görmek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir