AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil kafes görmek

Kahve falında yeşil kafes görmek

Kahve falında yeşil kafes görmek endişelerin biteceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kafes gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi en iyi şekilde kullanmanızı sağlayacak işlerle ilgilenmeli, mümkünde evde vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Kahve falında yeşil kafes görmek hem kendisini hem ailesini çok mutlu edecek bir haber alacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına inanılır.

Kahve falında kafes yapmak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında güvercin kafesi görmek parasına da para ekleyeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boş kafes görmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste kuşlar görmek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak zor zamanların böylece geride kalacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kafes içinde insan görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu kafese koymak ele geçen fırsatların hayır getireceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir