AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde aslan görmek

Kahve falında kafes içinde aslan görmek

Kahve falında kafes içinde aslan görmek verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde aslan gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında aslanı kafese koymak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslanı kafeste görmek iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste aslan görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına inanılır.

Kahve falında kafesde aslan görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına işaret eder.

Kahve falında kafes içinde kedi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, kendi işinin başına geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, talihinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir