AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafese kapatılmak

Kahve falında kafese kapatılmak

Kahve falında kafese kapatılmak büyük bir ortaklığa gireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, her daim temkinli olacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafese kapatılmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor olabilir.

Kahve falında kafese kapatılmak çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, geriye doğru gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafeste görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baykuşu kafeste görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, çok büyük kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında kapısı açık kafes görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına inanılır.

Kahve falında aslanı kafese koymak kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir