AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesde güvercin görmek

Kahve falında kafesde güvercin görmek

Kahve falında kafesde güvercin görmek hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kafesde güvercin gördüyseniz:

  • Herhangi bir şeyinizi başkasının kullanımına bırakmayın.

Kahve falında güvercini kafeste görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, iş kaybı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, ekmeğinin azalacağına delalettir.

Kahve falında kafese güvercin koymak hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına inanılır.

Kahve falında kafeste güvercin görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında güvercin kafeste görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaşlılığında bile rahat bir ömür süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında güvercini kafese koymak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında güvercin kafesi görmek maddi açıdan nefes alınacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında kafesde güvercin görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir