AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste aslan görmek

Kahve falında kafeste aslan görmek

Kahve falında kafeste aslan görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, birçok dertle muhatap olacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında kafeste aslan gördüyseniz:

  • Geçmişi bir kenara bırakıp, kendi yolunuzda devam etme kararı alabilirsiniz.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında aslanı kafeste görmek grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında aslanı kafese koymak işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafesde aslan görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafeste aslan görmek mülk sahibi olacağına, yapacağı planların altüst olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafeste kartal görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde papağan görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında altın kafes görmek sahip olacağı malın faazlalığına, şansının artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir