AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın kafes görmek

Kahve falında altın kafes görmek

Kahve falında altın kafes görmek sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, huzurlu ve sakin bir yaşama, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, yaşananları unutturacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında altın kafes gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında altın kafes görmek tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafeste tavşan görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek daima afiyette olacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, askıya alınmış projeleri başarılı bir şekilde tamamlayacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, çalışmaların günden güne daha popüler olacağına işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kafese güvercin koymak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında kafeste köpek görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir