AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık kafes görmek

Kahve falında kırık kafes görmek

Kahve falında kırık kafes görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, kendisine destek olan, hayır yapmayı seven, dini bütün bir eşe sahip olacağına, şansın kaçacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık kafes gördüyseniz:

  • Duygusal olarak bağımsız davranışlar içinde olmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında kırık kafes görmek işlerinde berekete kavuşacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste fare görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafese güvercin koymak ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın kafes görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş kafes görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir