AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taş düşmek

Kahve falında kafasına taş düşmek

Kahve falında kafasına taş düşmek mal edineceğine, iş sahibi olacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, birçok kişinin yardımına koşulacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, bir düğün ya da bir sünnet gibi hayırlı ve sevinçli bir olay olacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, güzellik ve hayır geleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Kahve falında kafasına taş düşmek gördüyseniz:

  • Daha renkli bir sosyal yaşam veya sportif faaliyetler nedeniyle yorulabilirsiniz.

Kahve falında kafasına taş düşmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına bit düşmek çok büyük borçlar alacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasına bir şey düşmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalet eder.

Kahve falında kafaya bit düşmek çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasının üstüne düşmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş yağmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasına taş gelmek yaşanan herşeyi sineye çektiğine, bu sayede daha dirençli, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasına taş yemek rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir