AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya taç takmak

Kahve falında kafaya taç takmak

Kahve falında kafaya taç takmak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, fal sahibinin helal kazançlar elde edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, geçimi zorluklarla kazanacağına alamet eder.

Kahve falında kafaya taç takmak gördüyseniz:

  • Sizin için fazla önemi olmayan bir erkek çevrenizde fazlaca dolanarak bazı tekliflerde bulunabilir.

Kahve falında kafasına taç takmak hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafaya taç takmak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada taç görmek umutsuz olacağına, üzüleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı taç takmak kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına yorulur.

Kahve falında başa taç takmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında saçına taç takmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında mor taç takmak yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sıkıntı ile geçimini sağlamaya rivayet etmektedir.

Kahve falında gülden taç takmak kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zor günlerin yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir