AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor taç takmak

Kahve falında mor taç takmak

Kahve falında mor taç takmak yeni bir işe girmek için üst düzey bir yetkiliden yardım isteneceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, gelirinin de garanti altında olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında mor taç takmak gördüyseniz:

  • Size söz verilmiş olsa da bazı bilgilere ulaşmanız henüz mümkün olmayabilir.

Kahve falında mor taç takmak işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya taç takmak herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında elmas taç takmak kişinin yüzünün güleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine yorulur.

Kahve falında saç taç takmak büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek taç takmak her zaman hakkına sahip çıkacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli taç takmak rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, uzun bir hayat yaşayacağına işarettir.

Kahve falında altın taç takmak çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah taç takmak falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına, yurtdışına gidileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir