AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada taç görmek

Kahve falında kafada taç görmek

Kahve falında kafada taç görmek fal sahibinin hayatından razı geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, herkesin şaşırtılacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, yeni bir semte taşınılacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada taç gördüyseniz:

  • Yeni tanıştığınız kişilerle olan ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında kafada taç görmek istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işarettir.

Kahve falında kafasına taç takmak zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kafaya taç takmak kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına, hayırlı işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yıldızdan taç görmek sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına alamet eder.

Kahve falında elmas taç takmak zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi taç takmak kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa yorulur.

Kahve falında gümüş taç takmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına inanılır.

Kahve falında inci taç takmak kendine döneceğine, güzel bir hayat geçireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir