AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına taç takmak

Kahve falında kafasına taç takmak

Kahve falında kafasına taç takmak çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, mutluluğunun büyüyeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, şansın bir türlü dönmeyeceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasına taç takmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında kafasına taç takmak gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, başarılarının düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kafaya taç takmak işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında kafada taç görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, ömür boyu süreceğine tabir olunur.

Kahve falında kraliçe tacı takmak hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına delalet eder.

Kahve falında mavi taç takmak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasına taç takmak yüksek diploma alacağına, itibar kazanacağına işarettir.

Kahve falında başına taç takmak karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine delalet eder.

Kahve falında prenses tacı takmak girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir