AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada dikiş görmek

Kahve falında kafada dikiş görmek

Kahve falında kafada dikiş görmek hayatın fal sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, ömrün uzun olmasına inanılır.

Kahve falında kafada dikiş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi sizi arayabilir.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada dikiş görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya dikiş atmak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, parasal krizler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dikişi sökmek fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda dikiş görmek sıkıntının, derdin sona ereceğine, satışların düşeceğine delalettir.

Kahve falında dikiş makinesi satın almak sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dikiş atılmak zor zamanlar yaşanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir