AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendine dikiş atmak

Kahve falında kendine dikiş atmak

Kahve falında kendine dikiş atmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine dikiş atmak gördüyseniz:

  • Herşey yoluna gireceği için çok fazla tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında ayağına dikiş atmak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine dikiş atmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, mevki kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş atmak malının artmasına, bereketlenmesine, yaşanan tüm sorunların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında kendine dikiş atmak sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında eline dikiş atmak güzel bir haber almaya, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında deriye dikiş atmak itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ele dikiş atmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, geriye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında kafaya dikiş atmak ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir