AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Kahve falında kafasına dikiş atıldığını görmek çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafasına dikiş atılmak sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş atıldığını görmek işlerin günden güne artacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına yorulur.

Kahve falında karnına dikiş atıldığını görmek işle ilgili inzivaya çekileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına işaret eder.

Kahve falında eline dikiş atıldığını görmek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına inanılır.

Kahve falında parmağına dikiş atıldığını görmek zarara uğrayacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacağına dikiş atıldığını görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında vücuda dikiş atıldığını görmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir