AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş atmak

Kahve falında dikiş atmak

Kahve falında dikiş atmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, türlü musibetlere uğrayacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, mutlu olacağına ve güleceğine rivayet eder.

Kahve falında dikiş atmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlardaki gelişmelerin sizin için, daha fazla başarı, ün, tanınma, takdir görme, önemli girişimler yapma ya da adaletin yerini bulması türünde başlangıçlar anlamına geldiğini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında kafaya dikiş atmak dertlerinin sonunun geleceğine, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine dikiş atmak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deriye dikiş atmak kendisinin de ona sırtını dönmeyerek elinden geleni yapacağına, tövbe etmeye işaret etmektedir.

Kahve falında ele dikiş atmak ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş atmak ekonomik gücün çoğalacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında kendine dikiş atmak yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında eline dikiş atmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, bekar ise evleneceğine işarettir.

Kahve falında ayağına dikiş atmak kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir