AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı tavuk eti gördüyseniz:

  • İşinizde alacağınız ani bir kararla yararlı ortaklıklara girebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, sorunların çalışmaları baltalamayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk kesmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı renkli tavuk görmek uzun süre işsizlik çekeceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı tavuk görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tavuk eti yemek fal sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek beklenen mirasın alınacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk eti pişirmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birine tavuk eti vermek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir