AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, neşesini, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, aile içinde huzurunun yerinde olacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını gördüyseniz:

  • Hızlı para kazanma yöntemleri geliştiren kişiler yanıltıcı olabilir.

Kahve falında kafanın yarıldığını görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yarılmış kafa görmek sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin kafasının yarıldığını görmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının yarılmasını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında kafa yarılması görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine inanılır.

Kahve falında kafasının yarıldığını görmek yerinde saymayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işarettir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, insanlar tarafından sevileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir