AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Üst pozisyondaki kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilirsiniz.

Kahve falında kaplumbağanın büyüdüğünü görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, önünün açık olacağına işarettir.

Kahve falında bitkinin büyüdüğünü görmek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına tabir olunur.

Kahve falında bebeğinin büyüdüğünü görmek yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet eder.

Kahve falında kedi büyütmek kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kulağının büyüdüğünü görmek güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında göbek deliğinin büyüdüğünü görmek zor durumlara düşeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük bebeğin büyüdüğünü görmek işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir