AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, zarar edeceği işlere girmek zorunda kalacağına, aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kafanın büyüdüğünü gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında kafanın büyüdüğünü görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının büyüdüğünü görmek rızkın da ömür boyu süreceğine, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında evini büyütmek hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında fidanın büyüdüğünü görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında işyerini büyütmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek büyütmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğinin büyüdüğünü görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına delalettir.

Kahve falında burnunun büyüdüğünü görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir