AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı suya sokmak

Kahve falında ayağı suya sokmak

Kahve falında ayağı suya sokmak fal sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, önemli atılımlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak gördüyseniz:

  • Karışık düşünceler işlerinizi engelleyebilir.

Kahve falında suya ayak sokmak adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına işarettir.

Kahve falında suya ayağını sokmak evine haciz geleceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine delalettir.

Kahve falında ayakları suya sokmak insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayağını suya sokmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında ayağını arı sokmak tövbelerin kabul olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayaklarını dereye sokmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir