AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını suya sokmak

Kahve falında başını suya sokmak

Kahve falında başını suya sokmak tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında başını suya sokmak gördüyseniz:

  • Bazı hareketleriniz size ait olmayan sorumlulukları üstlenmenize neden olabilir ya da otorite rolüne soyunmanız nedeniyle bazı alanlarda önünüze engeller çıkartmaya çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında başını suya sokmak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına tabir olunur.

Kahve falında başını belaya sokmak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında ayağı suya sokmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağını suya sokmak istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları suya sokmak büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında elini suya sokmak maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasını suya sokmak evlenme yolunda adım atacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Kahve falında suya ayaklarını sokmak çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir