AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, ticaretten yana şanslarının açık olacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan gördüyseniz:

  • Zor bir yolculuk yapabilirsiniz.

Kahve falında kafasını kaldırmış yılan görmek büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın kafasını kopartmak maddi sıkıntıların vuku bulacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine yorulur.

Kahve falında kafada yılan görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine işaret eder.

Kahve falında yılan kafası yemek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine işarettir.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kafası büyük yılan görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası koparmak kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir