AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek

Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek

Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek sorunların kalmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, dostlardan zarar görüleceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kopmuş yılan kafası gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren kaçınılmaz bir durum, bazı alanlarda saha dışında kalmanıza neden olabilir.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını görmek kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına rivayet eder.

Kahve falında yılan kafası koparmak hayatında yeni bir döneme başlayacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında yılan kafasını tutmak evlenme yolunda adım atacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında yılanı kafasını tutmak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında yılan görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafada yılan görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, birikmiş parasının olacağına inanılır.

Kahve falında yılan kafası yemek hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir