AnaSayfa / Genel / Kahve falında koca kafalı yılan görmek

Kahve falında koca kafalı yılan görmek

Kahve falında koca kafalı yılan görmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, üzüntüden sonra ferahlamaya, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, rütbesinin yükseleceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında koca kafalı yılan gördüyseniz:

  • Kararlar alma aşamasında olabilirsiniz.

Kahve falında koca kafalı yılan görmek kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında koca kafalı köpek görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında koca kafalı bebek görmek çok büyük kısmetlere sahip olacağına, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında koca kafalı erkek bebek görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koca kafa görmek Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasız yılan görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet eder.

Kahve falında üç kafalı yılan görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir