AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan kafası koparmak

Kahve falında yılan kafası koparmak

Kahve falında yılan kafası koparmak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası koparmak gördüyseniz:

  • Herhangi bir tepki göstermeden önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında yılanı kafasından yakalamak yepyeni biri haline geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya işaret eder.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kafalı yılan görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında üç kafalı yılan görmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, huzurlu bir hayata adım atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında yılan görmek kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kopmuş yılan kafası görmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına inanılır.

Kahve falında iki kafalı yılan görmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir