AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada yılan görmek

Kahve falında kafada yılan görmek

Kahve falında kafada yılan görmek rahatlayacağına, hafifleyeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, adını herkese duyuracağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, yakın bir dostla ters düşüleceğine, iş hayatında büyük hezimetler alacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafada yılan gördüyseniz:

  • Açığa çıkan şeyleri dikkatle dinlemelisiniz.

Kahve falında kafası insan vücudu yılan görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, esenlik içinde olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın kafasını kesmek huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kafalı yılan görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası kopuk yılan görmek helal rızıklara kavuşulacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kafalı yılan görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kem gözlü insanların uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı kafasından tutmak dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan kafası tutmak birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın kafasını ısırmak sevilen iki kişinin dünyaevine gireceklerine dair haber alınacağına, işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir