AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kafaya gelmek

Kahve falında kafa kafaya gelmek

Kahve falında kafa kafaya gelmek ticaretinin büyüyeceğine, dualarının karşılığını alacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafa kafaya gelmek gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz, gerçekten, fazlasıyla parlak olabilir.

Kahve falında kafasına taş geldiğini görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafa kafaya gelmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına taş gelmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, sırtının yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yolculuktan gelmek geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, zahmete ve çileye düşeceğine delalettir.

Kahve falında uzun yoldan gelmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memeden su geldiğini görmek uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına alamet eder.

Kahve falında misafiri gelmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, falı kapatan kişinin, ferahlığa çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir