Kahve falında kendine taş atıldığını görmek

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, markasını duyuracağına, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına delalettir.

Kahve falında kendine taş atıldığını gördüyseniz:

  • Daha çok göz önünde olmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında taş atıldığını görmek sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, her zaman çok başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek yeni bir makama sahip olunacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek başarısız ve mutsuz olacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, aksine daha da zorlaştıracağına alamet eder.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir