AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş atıldığını görmek

Kahve falında taş atıldığını görmek

Kahve falında taş atıldığını görmek kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında taş atıldığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiye veya önerilerinizi dinleme konusunda isteksiz olabilirler ya da sizin fikirlerinizden tamamen farklı fikirlere sahip olmaları ufak tefek gerilime neden olabilir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına rivayet eder.

Kahve falında taş atıldığını görmek elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eve taş atıldığını görmek yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına rivayet eder.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında birine taş atıldığını görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bana taş atıldığını görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, kötü alışkanlıklarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında evine taş atıldığını görmek iş öğreneceğine, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir