AnaSayfa / Genel / Kahve falında prenses tacı takmak

Kahve falında prenses tacı takmak

Kahve falında prenses tacı takmak üzüntülerinin sona ereceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına inanılır.

Kahve falında prenses tacı takmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız çok önemli anlaşmalarda karşınızdaki kişiyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz.

Kahve falında prenses tacı takmak hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında prens ve prenses görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında pamuk prenses görmek kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, zor ve stresli günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında prenses olmak eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, aile hayatında çok sevdiği kişilerden birinin çok acı bir haberini alacağına işarettir.

Kahve falında prenses görmek yeni mekânlara gireceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında pamuk prenses olmak doktordan doktora koşturacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında prenses olduğunu görmek övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye alamet eder.

Kahve falında kendini prenses olarak görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir