AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasi kesilmek

Kahve falında kafasi kesilmek

Kahve falında kafasi kesilmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasi kesilmek gördüyseniz:

  • Ufak gibi görünen bir hareketin dahi, süreç içerisinde olumlu geri dönüşleri olabilir.

Kahve falında kardeşinin kafasının kesildiğini görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına işaret eder.

Kahve falında birinin kafası kesilirken görmek çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi kafasının kesildiğini görmek özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin kafasını kesildiğini görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret eder.

Kahve falında kafasının kesileceğini görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işarettir.

Kahve falında kafa kesilmesi görmek sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında atın kafasının kesildiğini görmek fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında kafasının kesildiğini görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir